PLM Connect

COMPATIBEL, CONNECTED, SMART, SUPPORTED

COMPATIBEL

New Holland beseft dat moderne landbouwbedrijven flexibiliteit op prijs stellen. Deze flexibiliteit is immers uw garantie voor meer productiviteit en winst. Daarom is PLM® volledig compatibel met machines en werktuigen van elk merk. Zo krijgt u de flexibiliteit om de juiste machines voor uw landbouwbedrijf te kiezen. Altijd. 

CONNECTED

Omdat u weet wat er precies gebeurt op elk veld, kunt u de juiste beslissingen nemen vanuit uw kantoor. Op die manier kunt u grote machineparken makkelijker optimaliseren: u plant de volgende opdracht op basis van de plaats waar machines zich op dat moment bevinden. Door het voertuigdashboard online in de gaten te houden, maximaliseert u de productieve tijd, de productiviteit en doeltreffendheid, en optimaliseert u het brandstofverbruik. 

SMART

Kern van de PLM®-technologie: intuïtiviteit! Een intuïtief display in de cabine betekent dat bestuurders de belangrijkste parameters op een efficiënte manier kunnen overlopen en communiceren met het landbouwbedrijf. De gebruiksvriendelijke portaalsite maakt een accuraat beheer mogelijk van alle gegevens en vereenvoudigt ook snelle beslissingen gebaseerd op realtimeinformatie. 

SUPPORTED

New Holland is de klok rond beschikbaar, 365 dagen per jaar, om ervoor te zorgen dat u optimaal gebruik kunt maken van uw PLM®-systeem. PLM®- gecertificeerde dealers helpen u de juiste keuze maken voor uw landbouwbedrijf. De PLM®- klantenondersteuning is steeds beschikbaar zodat u maximaal kunt profiteren van uw huidige pakket. Indien u uw vaardigheden nog wenst te verbeteren, kunt u zich inschrijven voor een PLM®-eindgebruikersopleiding om optimaal uw PLM®-pakket te benutten. 

"Omdat u precies weet wat er gebeurt op elk veld, kunt u de juiste beslissingen nemen, op het juiste moment"