New Holland TD5.95 portaaltrekkers


Vissers Mechanisatie Bladel Modificeert al jaren New Holland trekkers tot Portaaltrekkers. Een lichte machine van 3500 kg, tot en met 83 cm bodemvrijheid met de standaard spoorbreedte. Uitvoerbaar van de meest simpele uitvoering zonder toeters en bellen, tot en met compleet GPS gestuurd. Met de FPT F5C motor met een vermogen van 99 pk, is de trekker geschikt voor elke klus op de boomkwekerij.


Extreem wendbaar


De trekkers zijn 2 wiel aangedreven. Dit brengt het voordeel mee dat de trekkers een stuurhoek van 55 graden hebben. Hierdoor zijn de dus extreem wendbaar.



Gewasbeschermers


Naast het verhogen van de trekkers, voeren we ze uit met op maat gemaakte gewasbeschermers. Deze gewasbeschermers kunnen helemaal worden aangepast aan de wens van de klant.




Voor gemonteerde Hefmast Joystick bediend.


Om het werk extra gemakkelijk te maken, hebben we de optie om de portaaltrekker uit te voeren met een ELCO hefmast. Deze kwalitatief zeer sterke hefmast wordt bedient met een Joystick in de cabine. Dit zorgt voor een hoog werkcomfort.



Hebben we uw interesse gewekt? Neem kan contact met ons op, en vraag naar de eindeloze mogelijkheden. Bel ons op Rob Vissers +31653529906 of Joris van der Hijden +31649049647 of mail naar verkoop@vissersbv.com